Tebodin tweede 'Schiedamse' sponsor schaatsploeg

29-09-2016 Nieuws Redactie

SCHIEDAM - Tebodin, het advies- en ingenieursbureau met een vestiging in Schiedam, wordt sponsor van het schaatsteam Ormer ICT.

Het team onder leiding van oud-Elfstedentochtwinnaar Henk Angenent wordt op dinsdag 11 oktober gepresenteerd. Dit gebeurt op het kantoor van Ormer ICT in Schiedam.

Het team van Henk Angenent kent Cees Cijsouw als ploegleider en de marathonschaatsers Joerec Cijsouw, Danny Stam, Arjan Kramer in de eerste divisie en Wabe de Rooij in de C-competitie. Het team ziet zichzelf vooral als kweekvijver voor schaatstalent. Toppers als Evert Hoolwerf, Bart Hoolwerf, Antwan Tolhoek en Mats Stoltenborg maakten ooit deel uit van het team. 

Tebodin wil met de sponsoring van de ploeg tonen dat 'het realiseren van ideeën voor de voornamelijk industriële klanten van het bedrijf, vergelijkbaar is met het ontwikkelen van schaatstalent, van ambities tot winnaars'. "Tebodin wil zijn naam graag verbinden aan de voormalig winnaar van de Elfstedentocht en de wijze waarop hij met zijn team jonge schaatstalenten begeleidt."

 


Gerelateerd