Naam Euroscoop prijkt op bios

04-08-2017 Nieuws Redactie

Een datum voor de opening is gepland - maar eer het zo ver is, is er nog veel werk te verrichten aan de Euroscoop

SCHIEDAM - Sinds gisteren staat de naam op de Schiedamse bioscoop in aanbouw: Euroscoop. Zo kan ook het langsrijdende verkeer op de snelweg niet langer om de nieuwe aanwinst voor de stad heen.

De bouw verloopt voorspoedig, zo stelt een woordvoerder van de Belgische firma. Die bevestigt dat op woensdag 11 oktober de officiële opening van de bioscoop gepland staat. "Vanaf donderdag 12 oktober zijn we open voor publiek."

Tussen donderdag 12 en zondag 15 oktober zijn er feestelijke activiteiten in en rond de bioscoop. "We willen er een echt openingsweekend van maken. Daarom is er ook niet één openingsfilm, maar direct een leuk en gevarieerd programma voor iedereen." Die films zijn nog niet bekend, want moeten nog worden geboekt.

Bijzonder aan de Euroscoop is dat de schermen 'extra groot' zullen zijn, met '4-k laserprojectie en een zaal met Dolby Atmos'. Meer hierover in een eerder artikel van Schiedam24 (zie dit artikel ) "Klantvriendelijkheid is één van onze belangrijkste kernwaarden", aldus de woordvoerder.


Gerelateerd