Groenelaan trots op drie prijswinnaars

22-06-2016 Nieuws Redactie

Yvie's Hair & Beatysalon komt tevoorschijn als de leukste kapsalon van Schiedam

SCHIEDAM – De winkeliers van de Groenelaan zijn groos op drie van hun collega’s, die onlangs verschillende prijzen in de wacht hebben gesleept. Het gaat om drie speciaalzaken, Yvie’s Hair, J & S Projecten en Beautiful Balance.
 
Yvette Bartels werd bekroond als Leukste Kapsalon van Schiedam. Haar zaak, Yvie’s Hair en Beautysalon aan de Groenelaan 42, werd uitverkoren door haar eigen klanten en door andere Schiedammers. Yvette heeft als streven dat elke klant met een goed gevoel de deur uitgaat.
 
Stichting J & S Projecten  is een initiatief van Martin Stolk en  Mieke Wigmans, die al langer een bekende ondernemer is in de Groenelaan. Met haar stichting aan de Groenelaan 38a brengt ze jongeren dichter bij elkaar. Ze won hiervoor de Valentijnsprijs van D66.
 
Eva Gundlach van Beautiful Balance won de Beauty Award en werd daarmee uitgeroepen tot Beste Schoonheidsspecialist van Nederland. De prijs wordt beschouwd als de Oscar van de schoonheidsbranche. Aan de Groenelaan 65a combineert ze vakmanschap, ondernemerschap, klantvriendelijkheid, service, hygiëne en gezondheidszorg.


Gerelateerd