Felicitaties voor de slager

02-08-2016 Nieuws Advertorial

Er is hard gewerkt aan de vernieuwing van de slagerij

De verbouwing van Slagerij Maan in de Groenelaan nadert zijn afronding. De oude eigenaar, de heer Maan, is er zeer over te spreken, en wil de huidige slager graag feliciteren

SCHIEDAM - Ton was zestien jaar, het was begin jaren 80, en hij wilde slager worden. Zodoende kwam hij bij ons werken om het vak te leren. Ik had al snel door dat het een leergierig kereltje was die niet te beroerd was om lange dagen te maken en flink aan te pakken. Al vroeg kreeg hij verkering met Yvon, die later ook bij ons kwam werken. Gezamenlijk hebben we ongeveer dertien jaar heel plezierig samengewerkt. Omdat wij geen opvolgers hadden en hun wens was om een eigen zaak te hebben - en wij het na 38 jaar vette vingers het welletjes vonden -, hebben zij in 1994 de zaak overgenomen en voortgezet. De naam bleef behouden: Slagerij Maan.

Ton nam het over nadat Slagerij Maan na een grote verbouwing het honderdjarig bestaan had gevierd. Het was geen makkelijke opgave om zo'n verplichting aan te gaan (maar zonder strijd geen overwinning!). Wij vinden dat ze het geweldig goed hebben gedaan. Vele malen chapeau, zo goed zelfs dat de zaak nu naar de eisen des tijds naar hun persoonlijke wensen geheel is gemoderniseerd en een pareltje in de Groenelaan in geworden. Ton, Yvon en medewerkers, ga zo door, op naar het honderdvijftig jarig bestaan!

Jullie oude baas en zijn vrouw, De Maantjes

PS. Op 4 augustus zijn ze weer open. Ga gauw eens kijken en kopen.

Gerelateerd