Feestje bij By Lizet

14-08-2017 Nieuws Redactie

SCHIEDAM - Een klein feestje voor Lizet Bakker. Zij houdt volgende week woensdag haar honderdste 'binnen bootcamp'. En aangezien het trainen van vrouwen haar veel voldoening geeft, gaat de vlag uit.

Bakker is eigenaar van By Lizet. Dat organiseert coachgesprekken, persoonlijke trainingen en bootcamps, met name voor vrouwen. Een bootcamp is het in groepsverband sporten, vaak in de buitenlucht maar dus niet per se, onder begeleiding van een trainer. By Lizet is toe aan de honderdste binnentraining voor vrouwen (na de eerste in 2014) en biedt deze daarom gratis aan. De bootcamp wordt gehouden in de gymzaal aan de Stockholm in Sveaparken, vanaf acht uur 's avonds. Aanmelden is gewenst, via E: mail@bylizet.nl.

Bakker zegt er iedere keer weer van te genieten om vrouwen te motiveren en plezier te laten beleven aan sporten: “Ik vind het super om te zien hoe al deze vrouwen zich inzetten. Ze komen van de bank af en gaan daadwerkelijk aan de slag. Voor sommigen is de drempel hoog, bijvoorbeeld omdat ze bang zijn dat ze niet mee kunnen komen in de groep. En toch gaan ze ervoor.”


 


Gerelateerd