Eerste deelnemers Waterweg Werkt! bekend

11-03-2016 Nieuws Advertorial

MAASSLUIS / VLAARDINGEN / SCHIEDAM - Op zaterdag 28 mei 2016 kunnen bezoekers in Maassluis, Vlaardingen en Schiedam een kijkje nemen achter de bedrijfspoorten van grote en kleine bedrijven. Of je nu gewoon nieuwsgierig bent, een leuk uitje zoekt voor het gezin of op zoek bent naar een stageplaats: iedereen is welkom. Maak nu alvast kennis met de deelnemers. 

Meedoen als bedrijf?
Meedoen kan nog, graag zelfs! Iedereen kan meedoen, maar we zijn vooral nog op zoek naar bedrijven die een kijkje kunnen geven in de haven- en techniekwereld. Ook kleinere bedrijven (uit alle sectoren) en ZP-ers zonder eigen bedrijfsruimte, krijgen de gelegenheid zichzelf te presenteren. Zij kunnen gebruik maken van de ruimte bij de grotere deelnemers. Interesse? Stuur dan een mail naar info@waterwegwerkt.nl of kijk op www.waterwegwerkt.nl voor meer informatie.

Ontmoet je nieuwe werkgever!
Food, havens, techniek en fun. Tijdens Waterweg Werkt! valt er veel te kijken, proeven en te beleven. Vooral als je jong bent en je nog niet precies weet welke studierichting je straks wilt kiezen, is dit dé gelegenheid om samen met je ouders achter de bedrijfspoorten te kijken. Je kunt je licht opsteken over verschillende beroepen en beschikbare stageplaatsen. Maar ook kennismaken met de mensen die in de havens en techniek werken. Dit is je kans om te ontdekken waar je toekomst ligt! 

Ontdekkingstocht in de havensteden
De verwachting is dat circa 40 bedrijven rondleidingen geven en leuke activiteiten organiseren voor jong en oud. De eerste 31 deelnemers hebben zich inmiddels aangemeld:

Havens
DFDS Seaways
Eurorope
Hatenboer-Water

Techniek
Beelen Rotterdam
Blozo
Center for Testmaterials
Houdijk Holland
Irado
Magneto Special Anodes B.V.
Voscon B.V.

Cultuur, uitgaan, kunst, slapen, food/drinks
De Kroepoekfabriek
De Oesterparel
Delta Hotel
Delibert
Hosman Frères
Kade 40
Partycentrum Prikkewater ’t Packhuys
PopUpTv
Stadsgehoorzaal
Susan Ruiter Atelier
Arend van der Salm Fotografie

Andere ontdekkingen
Admipunt
Bree's New World
Hoogerwerf for Office
Hoveniersbedrijf De Tuin
ING Bank Vlaardingen
Magneet Romer
Motoport
Stroomopwaarts MVS
The MindOffice
Touchfit
Op www.waterwegwerkt.nl kun je de voorlopige activiteitenprogramma’s vinden.

Mooi evenement door regionale samenwerking
Het publieksevenement Waterweg Werkt! wordt mogelijk gemaakt door de gemeenten Maassluis, Vlaardingen en Schiedam, de Maassluise ondernemersvereniging MOVe, IKV Ondernemend Vlaardingen, Stichting Promotie Schiedam en de TechNetkringNWN.

Gerelateerd