BTV mist overleden Hubert van Breemen

01-10-2017 In memoriam John Witjes

Hubert van Breemen; foto: Facebook

SCHIEDAM - Niet alleen lokaal, maar ook regionaal is veel kritiek op Rotterdam Airport te horen geweest via de BTV, de Bewoners Tegen Vliegtuigoverlast. De afgelopen jaren klonk het kritische, maar meestal zeer genuanceerde geluid uit de mond van BTV-voorzitter Hubert van Breemen. Hij is op 25 september plots overleden op 65-jarige leeftijd.

Het bestuur van de BTV schrijft over hem: “Hubert is al vele jaren zeer actief voor de vereniging BTV in allerlei functies, waarvan de laatste jaren als voorzitter. Zijn levenslust, geestdrift, inhoudelijkheid, betrokkenheid en gedrevenheid voor de vereniging was groot. Zijn netwerken, het hebben van contacten met overheden, instanties, overlegverbanden- en media waren inhoudelijk, vriendelijk maar altijd duidelijk met als doel de uitgangspunten van de vereniging uit te dragen. Daarnaast was Hubert een mensenmens en was hij ook betrokken naar de medebestuurders, adviseurs en de individuele leden."

Het is een bijzonder groot gemis voor de BTV om het als vereniging zonder Van Breemen te moeten stellen, en om als vrienden zonder Hubert verder te moeten, zo schrijft het BTV-bestuur. 

Gerelateerd