Zwembad Groenoord pakt uit in de meivakantie

29-04-2018 Gezond Advertentie

SCHIEDAM - Zwembad Groenoord is de gehele meivakantie geopend. De meivakantie loopt tot 13 mei.

Ruimere openingstijden

Op de doordeweekse dagen en zaterdagen is het zwembad al geopend vanaf elf uur. Op zondagen start het gezinszwemmen al om negen uur. In het recreatiebad kan er uiteraard gebruik gemaakt worden van de glijbaan, de bubbelbaden en de stroomversnelling. Doordeweeks sluit het zwembad om vijf uur. In de weekenden sluit het bad om vier uur.

Interactieve Waterglijbaan

Na 24 jaar hebben wij afscheid genomen van onze oude glijbaan. Zwembad Groenoord gaat met zijn tijd mee. De oude glijbaan is vervangen door een spiksplinternieuwe interactieve glijbaan. Boven aan de glijbaan kies je een thema waarmee je naar beneden wilt glijden. De lichtkleuren en de muziek zijn dus afhankelijk van wat je indrukt. De tijd wordt opgemeten en tijdens het glijden kun je touchpads aanraken die je ook weer punten opleveren. De scores worden bijgehouden. Misschien ben jij wel de winnaar van de dag! Van iedereen die uit de glijbaan komt wordt een foto gemaakt. Op een speciaal scherm kun je de foto’s zien en ook via je emailadres naar je zelf toesturen.

Waterspeeltuin

In de middagen zal ook het aangrenzende wedstrijdbad opengesteld worden. Dit zal worden omgetoverd in een heuse Waterspeeltuin. Onze nieuwe Zed & Sop-loopmat van veertien meter lang zal in het water liggen. Wie haalt er in één keer de overkant? Daarnaast zal er een grootse Wipe-outbaan in het water liggen. Dit zwembad kussen is leuk voor klein en groot. Natuurlijk kan er ook gesprongen worden van de duikplank.

Ligweide

Onze ligweide is weer 'warm weer proof' te maken. Het gras is gemaaid, onze airtrampoline is weer schoongemaakt en ook het peuterbadje zal in gebruik genomen kunnen worden met mooi weer.

Natuurlijk vinden er nog genoeg andere activiteiten plaats. Kijk op de website van zwembad Groenoord voor de openingstijden. I: www.optisport.nl/zwembadgroenoord.

Twee soorten combideals

In de meivakantie bestaat er de mogelijkheid om een combideal te sluiten. Ook deze vakantie hebben we twee soorten deals. De normale combideal bedraagt € 9,50 en daar zit het entreekaartje, een friet met saus naar keuze, een snack naar keuze en een drankje bij (uw voordeel is € 2,70). Naast deze combideal hebben we ook de gezonde combideal. Entree, broodje gezond en een jus d’orange ook voor maar € 8,50

Moederdag in zwembad Groenoord of zwembad Zuid

Zondag 13 mei is het Moederdag en op deze dag gaan de twee zwembaden van Schiedam, zwembad Zuid en zwembad Groenoord, alle moeders (en uiteraard ook oma’s) verwennen. Wanneer je komt zwemmen met je moeder (of oma), mogen zij gratis naar binnen. Bij binnenkomst in het zwembad worden zij ontvangen met een glaasje verse smoothie. Uiteraard kan er volop gezwommen worden en zullen er diverse speelmaterialen aanwezig zijn. Wanneer de moeders (en oma’s) het zwembad verlaten ontvangen ze allemaal nog een presentje. Kortom, bezorg je moeder (en/of oma) en onvergetelijke Moederdag. Zwembad Zuid is geopend van half elf tot een uur en zwembad Groenoord van negen tot vier uur.


Gerelateerd