Zwangere zussen uit ziekenhuis

14-09-2017 Gezond Redactie

SCHIEDAM - Ilona van Wagtendonk is weer thuis. Gisteren belandde zij met haar zus Ramona in het ziekenhuis, nadat een grote boom op de Mozartlaan op de motorkap van hun auto was geklapt. Opmerkelijk: beide zussen zijn zwanger.

"Het leek me netjes dat even te melden." Van Wagtendonk (24) belde gisteren hoogstpersoonlijk de redactie om aan te geven dat het met haar en haar zus helemaal niet zo goed was afgelopen als in eerste instantie doorgekomen. Ze vreesde een nekwervel gebroken te hebben, maar dat bleek gelukkig niet het geval, zo kon zij vandaag melden. Met haar rug is het niet zo goed gesteld. "Maar vanwege de zwangerschap kunnen er geen foto's gemaakt worden. We houden het nu op een zware kneuzing." Voorlopig verblijft zij bij haar moeder in Schiedam; ze is past verhuisd naar Hellevoetsluis maar kan zich daar na de klap niet redden.

Met het kindje in haar buik gaat het volgens Van Wagtendonk goed. Bloedingen hebben klaarblijkelijk geen grote gevolgen gehad. In november verwacht zij te bevallen. Haar twee kinderen van vier en twee jaar die ook in de auto zaten zijn erg geschrokken van de klap en krijgen psychologische hulp van een speltherapeut.

Zus Ramona (29) kwam in het ziekenhuis terecht. Zij is twintig weken zwanger en even leek het of het water gebroken was. Het bleken vooral darmprolbemen te zijn die bij haar voor de pijn zorgden.Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date