Zomervakantie in zwembad Groenoord

21-07-2018 Gezond Advertentie


SCHIEDAM - Zwembad Groenoord is de gehele zomervakantie geopend. De recreatieve openingstijden zijn verruimd, zodat er tijdens de vakantie elke dag volop gezwommen kan worden door jong en oud.

Interactieve Waterglijbaan

Na 24 jaar hebben wij afscheid genomen van onze oude glijbaan. Zwembad Groenoord gaat met zijn tijd mee. De oude glijbaan is vervangen door een spiksplinternieuwe interactieve glijbaan. Boven aan de glijbaan kies je een thema waarmee je naar beneden wilt glijden. De lichtkleuren en de muziek zijn dus afhankelijk wat je indrukt. De tijd wordt opgemeten en tijdens het glijden kun je tochpads aanraken die je ook weer punten opleveren. De scores worden bijgehouden. Misschien ben jij wel de winnaar van de dag! Van iedereen die uit de glijbaan komt wordt een foto gemaakt. Op een speciaal scherm kun je de foto’s zien en ook via je emailadres naar je zelf toesturen.

Waterspeeltuin

Elke middag zal het wedstrijdbad omgetoverd worden tot een heuse waterspeeltuin. In dit diepe water mag wel gedoken worden en kan er volop geklauterd en geklommen worden op de diverse speelmaterialen die er in het water liggen. Elke twee weken zal er een ander groot opblaaskussen in het water te vinden zijn. En vergeet onze duikplank niet. Ook zal er een lange mat van wel vijftien meter lang in het water liggen. Nieuwsgierig wat je hier allemaal mee kunt doen?

Twee soorten combideals

In de zomervakantie bestaat er de mogelijkheid om een combideal te sluiten. Ook deze vakantie hebben we twee soorten deals. De normale combideal bedraagt € 9,50 en daar zit het entreekaartje, een friet met saus naar keuze, een snack naar keuze en een drankje bij (uw voordeel is € 2,70). Naast deze combideal hebben we ook de gezonde combideal. Entree, broodje gezond en een jus d’orange ook voor maar € 8,50.

Zomeraanbieding

In de maanden juli en augustus kan er twee maanden lang onbeperkt gezwommen worden tijdens het recreatieve zwemmen en ook tijdens het banenzwemmen. Dit tweemaandenabonnement is niet leeftijdsgebonden maar wel persoonsgebonden. Dit voor de prijs van € 45,- per persoon.

Ligweide

Onze ligweide is 'warm weer proof' te maken. Het gras is gemaaid, onze airtrampoline is schoongemaakt en ook het peuterbadje zal in gebruik genomen kunnen worden met mooi weer.

Natuurlijk vinden er nog genoeg andere activiteiten plaats. Kijk op de website van zwembad Groenoord voor de openingstijden, I: www.optisport.nl/zwembadgroenoord.


Gerelateerd