Voordat ik het vergeet…

07-03-2023 Gezond Advertorial


SCHIEDAM - Kom op 20 maart tussen één en vier uur naar De 5 Molens en kom alles te weten over geheugenproblemen en beginnende dementie. Seniorenwelzijn organiseert dan voor inwoners en professionals de kennismarkt dementie. Wethouder Zwang lanceert deze middag het Geheugenkompas.

Geheugenkompas
Het Geheugenkompas is de plek als u merkt dat uw geheugen minder goed wordt of als u een diagnose dementie heeft gekregen. U kunt hier uzelf zijn, aan activiteiten meedoen en een antwoord op uw vragen krijgen. Hiermee kunt u zo lang mogelijk gewoon mee blijven doen. Het Geheugenkompas biedt daarnaast advies, informatie en een luisterend oor aan mantelzorgers.

Kennismarkt en workshops
Vergroot met leuke workshops en de kennismarkt uw kennis over de gezondheid van uw hersenen, geheugen en dementie. Ontmoet medewerkers van organisaties uit Schiedam en stel hen uw vragen over deze onderwerpen. Zo krijgt u altijd een deskundig antwoord.

Meer informatie
Vooraf aanmelden is niet nodig en de toegang is gratis. De 5 Molens is gevestigd aan de Nieuwe Damlaan 818 in Schiedam. Kijk voor meer informatie of het programma van deze middag op onze website. Of neem contact op met Welzijnsadviseurs Mirjam Dijkstra (T: 06 57 31 46 24 / E: mdijkstra@seniorenwelzijn.nl) en Miriam van Boxtel (T: 06 – 57 45 26 14 / E: mvanboxtel@seniorenwelzijn.nl).