Van Gaal deelt inzichten voor financieel gezond leven

06-09-2021 Gezond Advertorial


SCHIEDAM - Annemarie van Gaal is vooral bekend van televisieprogramma’s als Dragon’s Den (KRO), Ten Einde Raad (NCRV) en Een Dubbeltje Op Zijn Kant (RTL4). Daarnaast schrijft ze columns voor De Telegraaf en de Margriet. Dinsdag 14 september is ze te gast bij de Bibliotheek Schiedam en deelt ze haar tips & tricks voor een succesvol en financieel gezond leven.

Annemarie van Gaal schopte het van alleenstaande moeder tot een succesvolle ondernemer, eerst in Rusland en vervolgens in Amsterdam als belegger in vastgoed en investeerder. De succesvolle onderneemster heeft meerdere populaire zelfhulpboeken geschreven zoals Financiële Workout (2013) en Winst (2014). Op een begrijpelijke en toegankelijke manier deelt Van Gaal haar inzichten en presenteert een nieuwe manier van denken. Zo denk Van Gaal in mogelijkheden en niet in moeilijkheden. Ze verwerkt in deze presentatie haar eigen ervaringen en vertelt veel pakkende anekdotes.

De presentatie van Annemarie van Gaal is de seizoensopener van een serie bijeenkomsten op de dinsdagavond. Vanaf september organiseert de bibliotheek een extra openstelling op de dinsdagavond die volledig in het teken staat van de vijf basisvaardigheden: lezen, schrijven en rekenen; digitale vaardigheden; gezondheid; financiën en sociaaljuridische vaardigheden. De bibliotheek organiseert deze informatieavonden op de dinsdagavond samen met verschillende partners in Schiedam, waaronder het Sociaal Juridisch kenniscentrum Minters. We helpen de Schiedammers op weg in de gedigitaliseerde en vaak ingewikkelde wereld van vandaag en willen hen stimuleren zich te blijven ontwikkelen. Tips en adviezen om financieel gezond(er) te worden en te blijven, staan dus centraal tijdens deze eerste bijeenkomst. 

De presentatie start om acht uur 's avonds in de Korenbeurs. De deelname is gratis. Aanmelden voor deze bijeenkomst is verplicht en kan via de website van de bibliotheek. Interesse in de bijeenkomst, maar wil of kan je niet fysiek aanwezig zijn bij de bijeenkomst? Bekijk de bijeenkomst dan online via Zoom. Ook daarvoor kun je je aanmelden via de website op I: www.debibliotheekschiedam.nl. Het aantal plaatsen in de Korenbeurs is beperkt, dus wees snel!

Gerelateerd