Shannon eerste bever bij de Tono-groep

06-02-2017 Gezond Redactie

SCHIEDAM - Scouting Tono-groep kent sinds zaterdag ook 'bevers'. Shannon, vier jaar, is de eerste padvinder van de groep in de leeftijdscategorie van vier tot zeven jaar.

Eind vorig jaar werd bij de Scouting Tono-groep die leeftijdsgroep opgericht. Zaterdag werden de eerste kinderen geïnstalleerd tot bever. Shannon kreeg de scouting-insignes opgespeld. Voor de Scouting Tono-groep een feestelijk moment.

“Eind vorig jaar konden we de leeftijdsgroep voor meisjes en jongen van vier tot zeven jaar starten. dankzij de samenwerking met de scoutinggroep BvH”, zo legt Thomas Langeberg uit. Hij is leider bij de bevers van de Scouting Tono-groep.

“We zijn erg blij met onze jongste leden. Als net nieuwe leeftijdsgroep bij Scouting zijn de bevers natuurlijk wel nog hard op zoek naar nieuwe vriendjes en vriendinnetjes”. Daarom houden de bevers twee kijkmiddagen: aanstaande zaterdag 11 februari en op 11 maart zijn alle meisjes en jongens tussen de 4 en 7 jaar van twee tot vier vrijblijvend welkom bij de Tono-groep aan de Sweelincksingel 3 in Groenoord.Gerelateerd