Schiedamse Avondvierdaagse afgelast

08-04-2020 Gezond Redactie

 
SCHIEDAM - De Schiedamse Avondvierdaagse 2020 wordt niet gelopen.

Dit maakt de organisatie vandaag bekend. "Normaliter zouden we rond deze tijd meer informatie verstrekken over de aanstaande Schiedamse Avondvierdaagse. Op dit moment zijn het vervelende en onzekere tijden met veel gevolgen. Ook voor onze avondvierdaagse. De huidige maatregelen verbieden evenementen tot en met 1 juni", aldus Paul van Dongen namens het bestuur van de avondvierdaagse.

"De Schiedamse Avondvierdaagse is gepland voor in de week van 15 juni, maar de periode na 1 juni is op dit moment ook heel onzeker. Ook al zouden er in het gunstigste geval maatregelen versoepeld worden, er zullen nog genoeg naweeën zijn waarbij een evenement als de avondvierdaagse niet hetzelfde zal zijn. Ook voor ons staat de gezondheid op nummer 1 en daarom hebben wij dan ook als organisatie besloten om de Schiedamse Avondvierdaagse 2020 af te gelasten."

"Dit vinden wij uiteraard heel vervelend, zeker voor de vele kinderen die met veel plezier altijd meelopen, maar op dit moment is dit de juiste beslissing." "We wensen jullie alle gezondheid toe in deze moeilijke tijden en hopelijk tot volgend jaar!"

 Gerelateerd