Samenfit themamaand Kracht en Lenigheid in De 5 Molens

14-04-2023 Gezond Advertorial


SCHIEDAM - Iedere maand staat er een thema centraal voor het verbeteren en behouden van lichamelijke en mentale gezondheid en sociale contacten. In de maand mei staat Kracht en Lenigheid centraal.

Onder professionele leiding van een Personal Trainer kunt u werken aan uw kracht en lenigheid. In het dagelijks leven doen we de hele dag functionele bewegingen, denk aan tillen, hurken, traplopen, opstaan, duwen en trekken. Deze bewegingen maak je bijvoorbeeld bij het optillen van boodschappentassen, het op je hurken in de tuin werken, traplopen of bij het boven je hoofd tillen van een kleinkind. Door deze bewegingen te trainen, maakt het je sterker in het uitvoeren ervan. Dat helpt je om gemakkelijker te bewegen in het dagelijkse leven.

Wilt u dit een keer proberen? U bent van harte welkom in Ontmoetingscentrum De 5 Molens, Nieuwe Damlaan 818.

Op donderdag 4, 11 en 25 mei van tien tot elf uur. De kosten zijn negen euro voor drie bijeenkomsten. Aanmelden kan bij Vitaliteitscoach Marielle van Santen, T: 06 50 25 83 70 of E: vitaliteitenbeweging@seniorenwelzijn.nl voor meer informatie kunt u kijken op I: www.seniorenwelzijn.nl.