ROG-plus te gast bij Mantelzorgcafé op 27 november

22-11-2018 Gezond Advertentie

SCHIEDAM - Op dinsdag 27 november komen Tanja Ooms en Wilma Nieuwelink van het ROG-plus naar het Mantelzorgcafé in De Wilgenburg in Schiedam. Zij komen vertellen wat het ROG-plus doet. Welke aanpassingen en voorzieningen er mogelijk zijn in de thuissituatie? Hoe verloopt de aanvraagprocedure? Ook bespreken zij nieuwe ontwikkelingen en gaan zij graag in op vragen.

Bent u mantelzorger? Zorgt u voor een partner, kind, ouder, vriend of goede buur? Dan bent u op 27 november van tien tot twaalf van harte welkom in het Mantelzorgcafé Schiedam, een activiteit van Minters Mantelzorg. Het Mantelzorgcafé is iedere laatste dinsdag van de maand. Een plek waar mantelzorgers uit Schiedam elkaar kunnen ontmoeten.

Vooraf aanmelden is niet nodig. U kunt zo binnenlopen bij het Mantelzorgcafé, Land van Ris 6 (De Wilgenburg) in Schiedam. De koffie met wat lekkers staat klaar.

Meer informatie is te verkrijgen bij Louise de Wijk, mantelzorgconsultent van Minters Mantelzorg, T; 06-41 66 01 85 of kijk op I: www.mintersmantelzorg.nlGerelateerd