Categorieën

Service

Rode Kruis zoekt chauffeurs en begeleiders

Rode Kruis zoekt chauffeurs en begeleiders
Gezond

Rode Kruis zoekt chauffeurs en begeleiders

  • Advertentie
  • 12-03-2019
  • Gezond
Rode Kruis zoekt chauffeurs en begeleiders
SCHIEDAM - Vanwege de steeds maar groeiende vraag naar rolstoelvervoer heeft het Rode Kruis (vestiging Vlaardingen) behoefte aan uitbreiding van onze groep chauffeurs (rijbewijs B) en begeleiders. Voor beide functies komen zowel mannen als vrouwen in aanmerking.

Chauffeur of begeleider zijn bij het Rode Kruis houdt in dat je één of meerdere dagen per week samen met een collega een rolstoelbus bemant, waarbij je voornamelijk omgaat met mensen met een lichamelijke of verstandelijke beperking. Je kunt ook kiezen om alleen begeleider te zijn, want sommige cliënten hebben meer hulp nodig door hun beperking.

Voor iemand die met pensioen is of anderszins niet meer aan het arbeidsproces deelneemt een zeer dankbare vrijetijdsbesteding.

Als je een sociale vrijwilligersactiviteit zoekt om de medemens te helpen, dan kun je bij de Rode Kruisafdeling: Nieuwe Waterweg-Noord terecht.

Heb je belangstelling of wil je nadere informatie, stuur dan een mailtje naar het Rode Kruis, afdeling Vervoer via E: [email protected] en u krijgt een uitnodiging voor een geheel vrijblijvend gesprek.

De Nieuwe Dam

Nieuwe Damlaan 845, Schiedam

Meer over De Nieuwe Dam →