Nog een spannend weekend in Groenoord

02-03-2018 Gezond Advertentie

De Obstakel Haairun ligt klaar voor gebruik; foto: Zwembad Groenoord


SCHIEDAM - Zwembad Groenoord heeft de afgelopen dagen de deuren nog wijder opengezet dan anders. De afgelopen dagen begon het vrijzwemmen al eerder op de dag en ook morgen is het zwembad al geopend vanaf elf uur. Op zondag start het gezinszwemmen zelfs al om negen uur.

In het recreatiebad kan er uiteraard gebruik gemaakt worden van de glijbaan, de bubbelbaden en de stroomversnelling. Maar er zijn ook nieuwe mogelijkheden voor een gaaf spel. "Na 24 jaar hebben wij afscheid genomen van onze oude glijbaan." Zwembad Groenoord wil mee met de tijd, zegt de bedrijfsleiding. "De oude glijbaan is vervangen door een spiksplinter nieuwe interactieve glijbaan. Boven aan de glijbaan kies je een thema aan waarmee je naar beneden wilt glijden. De lichtkleuren en de muziek zijn dus afhankelijk van wat je indrukt. De tijd wordt opgemeten en tijdens het glijden kun je touchpads aanraken, die je ook weer punten opleveren. De scores worden bijgehouden. Misschien ben jij wel de winnaar van de dag! Van iedereen die uit de glijbaan komt wordt een foto gemaakt. Op een speciaal scherm kun je de foto’s zien en ook via je emailadres naar je zelf toesturen."

In de middagen is ook het aangrenzende wedstrijdbad open; het is omgebouwd tot een heuse waterspeeltuin. "Onze nieuwe Zed & Sop-loopmat van veertien meter lang zal in het water liggen. Wie haalt er in één keer de overkant?" Even verderop ligt de Obstakel Haairun. "Dit zwembadkussen is leuk voor klein en groot." Natuurlijk kan er ook gesprongen worden van de duikplank.

In de voorjaarsvakantie bestaat er de mogelijkheid om een combideal te sluiten. Er zijn twee mogelijkheden: de 'normale' combideal kost € 9,50 en daar zit het entreekaartje, een friet met saus naar keuze, een snack naar keuze en een drankje bij (voordeel:€ 2,70). "Naast deze combideal hebben we ook de gezonde combideal: entree, broodje gezond en een jus d’orange, ook voor maar € 8,50."

Voor onze andere activiteiten in de voorjaarsvakantie kan onze website geraadpleegd worden. Het zwembad sluit vandaag om vijf uur, in het weekend om vier uur.


Gerelateerd