Mantelzorgers in het zonnetje

21-09-2018 Gezond Advertentie

SCHIEDAM- Jaarlijks zet Minters Mantelzorg namens de gemeenten Maassluis, Vlaardingen en Schiedam mantelzorgers in het zonnetje. Dit jaar gebeurt dat op 6 november in Theater aan de Schie in Schiedam. Mantelzorgers kunnen kiezen voor een feestelijk dag- of avondprogramma. Deze activiteit is gratis, maar aanmelden is wel verplicht in verband met de capaciteit van het theater.

Het programma begint om kwart over vier met een informatiemarkt, gevolgd door een diner, dat muzikaal wordt omlijst door Marjolein Wiegmann. Na het diner volgt de voorstelling 'Who Cares?' van jeugdtheatergroep The West Side en de theatervoorstelling Vast van LOS. Het programma eindigt om half tien. Leerlingen van het Albeda College verzorgen samen met Theater aan de Schie de ontvangst en catering. Ook zullen de medewerkers van de Buurtvrouw Schiedam zelfgemaakte lekkernijen uitdelen.

Zorgt u intensief en langdurig voor iemand die woont in Maassluis, Vlaardingen of Schiedam, dan bent u op 6 november van harte welkom. Heeft u iemand, die ook mantelzorg biedt aan uw naaste of bij wie u als mantelzorger terecht kan? En komt u graag met elkaar? Geef u dan samen op!

U kunt zich tot 22 oktober voor het dag- of het avondprogramma aanmelden, via E: info@mintersmantelzorg.nl, T: 010-4351022 of via de website hier.

Gerelateerd