Groenoord in beweging met positieve gezondheid

17-05-2023 Gezond Advertorial

Tijdens deze week kunnen kinderen en volwassenen meedoen aan activiteiten die hun gezondheid beïnvloeden; foto: Seniorenwelzijn


SCHIEDAM - Dock, Seniorenwelzijn en het netwerk Groenoord brengen Groenoord van 22 tot en met 27 mei in beweging met positieve gezondheid. Wethouder Zwang opent deze week op maandag 22 mei om half drie bij Laan van Bol es.

Tijdens deze week kunnen kinderen en volwassenen meedoen aan activiteiten die hun gezondheid beïnvloeden, zoals beweegactiviteiten, gezonde voeding en een infomarkt. Alle activiteiten hebben te maken met de pijlers van Positieve Gezondheid: meedoen, lekker in je vel zitten, gevoelens & gedachten, nu & later, dagelijks leven en lichamelijke gezondheid. Door met Positieve Gezondheid aan de slag te gaan, kun je beter met lichamelijke, emotionele en sociale uitdagingen in het leven omgaan.

De activiteiten vinden plaats op verschillende locaties. Op maandag 22 mei van half drie tot half vijf aan de Laan van Bol es, op woensdag 24 mei van half twee tot half vier voor het Zimmertje, op donderdag 25 mei van half drie tot half vijf in het park bij het Beethovenplein en op zaterdag 27 mei van half twee tot half vier bij flat 2 aan het Bachplein.

Meedoen aan de activiteiten is gratis en vooraf aanmelden is niet nodig. Heb je een vraag over de activiteiten van deze week en/of over Positieve Gezondheid? Bel Miriam van Boxtel, Ambulant ouderenadviseur bij Seniorenwelzijn op T: 06 57 45 26 14 of kijk op I: www.seniorenwelzijn.nl.