Gratis in de bieb met gezondheidscoach aan de slag

02-01-2023 Gezond Advertorial

Monique van Holland vertelt in twee workshops hoe je op een verantwoorde manier af kunt vallen; foto: Bibliotheek Schiedam


SCHIEDAM - Gezondheidscoach Monique van Holland geeft op dinsdag 10 januari de workshop 'Fit het nieuwe jaar in'. Het voornemen om de kerstkilo’s er weer af te krijgen, gaan we nu echt waarmaken. Monique van Holland vertelt in twee workshops hoe je op een verantwoorde manier af kunt vallen.

Op 10 januari staat de vraag centraal of vet nu wel of niet goed voor je is. En is calorieën tellen nu wel of niet de manier om af te kunnen vallen en of heel weinig eten/crash diëten toch ook iets voor je lijn kan doen op de langere termijn? Dat en meer hoor je allemaal in deze workshop. De tweede workshop over afvallen staat gepland voor dinsdag 14 februari. Want afvallen is vaak helemaal geen kwestie van alleen maar minder eten en meer bewegen, maar van een volledig verstoord hormonaal systeem die je van de regen in de drup helpt. Welke elementen maar ook welke voeding grijpen in op dat hormoonsysteem en hoe je kan je lijf hormonaal helpen zodat je in de vetverbrandingsstand komt?

De workshop start om acht uur in de avond in de Korenbeurs aan de Lange Haven 145 en duurt zo’n anderhalf uur. Deelname is gratis. Reserveer wel een plek via de website I: www.debibliotheekschiedam.nl.