Categorieën

Service

Frankelandgroep heeft weer ’n beste nominatie

Frankelandgroep heeft weer ’n beste nominatie
Gezond

Frankelandgroep heeft weer ’n beste nominatie

  • Redactie
  • 17-01-2018
  • Gezond
Frankelandgroep heeft weer ’n beste nominatie
SCHIEDAM – Je zou denken dat de Frankelandgroep gewend raakt aan het prijzen in de wacht slepen, maar het is altijd weer spannend. Nu is de Schiedamse zorgorganisatie weer genomineerd voor de Beste Werkgever 2017 in de branche verzorgingshuizen, verpleeghuizen en thuiszorg.

De uitslag wordt op de dinsdagochtend van 6 februari bekendgemaakt in de Kromhouthal aan het IJ in Amsterdam-Noord. Daar vindt een Beste Werkgevers Ontbijt plaats dat vier uur lang rechtstreeks wordt uitgezonden door BNR Nieuwsradio. In de uitzending komen ook Beste Werkgevers van vorige jaren aan het woord, mogelijk ook Ben de Koning, bestuurder van de Frankelandgroep. De Schiedamse instelling werd vorig jaar gekozen tot Beste Werkgever van Nederland en impliciet ook Beste Werkgever in de Zorg.

De Frankelandgroep haalde een 8,9. Ditmaal is er geen verkiezing van Beste Werkgever van het hele land, maar alleen van Beste Werkgever per branche. De Frankelandgroep is in die categorie genomineerd. Buurtzorg in Almelo sleepte de titel vier jaar op rij binnen, totdat de titel in 2016 aan de Frankelandgroep werd toegekend.

Aan de verkiezing doen honderden bedrijven en instellingen uit het hele land mee. Het zijn de personeelsleden van al die organisaties, die de doorslag geven. Bij de Frankelandgroep hadden vorig jaar liefst 799 van de 1067 medewerkers meegedaan aan de enquête van marktleider Effectory in samenwerking met Intermediair. Dat komt neer op 75 procent. "Die respons is hoog en meer dan goed genoeg om de resultaten betrouwbaar te mogen noemen. En die resultaten zijn prachtig!’’, liet Ben de Koning mede namens het directieteam weten in een rondschrijven aan de medewerkers.