Feest voor De Boei

07-08-2016 Gezond Redactie

VLAARDINGEN - Op de Dam is inloophuis De Boei drie dagen in de week actief voor kankerpatiënten en lotgenoten. Er zijn in huiselijke sfeer activiteiten, zoals yoga, mediteren, knutselen en zingen. En er wordt gepraat. In Vlaardingen wil men een vergelijkbaar centrum van de grond te tillen.

'Vlaardingen Geeft', een gezamenlijk initiatief van de groepen Gedreven4suc6 en de Sjaak Foundation, wil zich hard maken om het geld hiervoor bij elkaar te krijgen. Op 5 november houden zij het 'Feest van het Jaar'. Het wordt een groot muziekevent, waarvoor 650 kaarten worden uitgegeven. Die zijn voor 25 euro per stuk verkrijgbaar via de site stadsgehoorzaal.nl. Het evenement zal in het teken staan van het thema, “leef, vier en geniet het leven”.

De Boei in Schiedam organiseert aanstaande woensdag een picknick in de Beeldenkas aan de Gaagweg 5 in Schipluiden. Daar wordt ook de orchideeënkwekerij bezichtigd. Verzamelen tussen tien en half elf op Dam 30 in Schiedam. De kosten van de dagtrip zijn € 5,00 inclusief lunch, koffie/thee vervoer en entree. Op 31 augustus staat er een tocht met de fluisterboot geprogrammeerd.