Feest bij Oproepcentrale

01-12-2019 Gezond Advertentie

De jubilarissen van dit jaar, samen met wethouder Van Aaken (uiterst rechts)


SCHIEDAM - Feest bij de Oproepcentrale. Traditiegetrouw zetten de coördinatoren van hun jubilarissen in het zonnetje. Dat gebeurde afgelopen donderdag.

Velen van de vrijwilligers zijn al vijf, tien, soms zelfs vijftien jaar actief. Die inzet voor de medemens verdient een verwenmomentje, zo oordeelt de Oproepcentrale.

Dit jaar vormde de Cornelis Hagazaal van het gemeentehuis in Schiedam het podium voor de jaarlijkse traditie. Wethouder van Aaken sprak de jubilarissen toe en overhandigde mooie bossen bloemen en een attentie. De Oproepcentrale is trots dat ook dit jaar weer veel vrijwilligers hun jubileum mochten vieren!

De Oproepcentrale brengt thuiswonende mensen die hulp nodig hebben in contact met vrijwilligers die graag willen helpen. Dit gebeurt in Schiedam, Vlaardingen, Maassluis en Spijkenisse. Met een paar uurtjes in de week kunnen vrijwilligers al het verschil maken. De coördinatoren gaan tot het uiterste om een zorgvuldige ‘match op maat’ te maken tussen vrijwilliger en cliënt. Wie graag meer wil weten over een rol als vrijwilliger biij de Oproepcentrale kan kijken op I: www.oproepcentrale.nl of contact opnemen met een van de  coördinatoren via T: 010 - 427 8177.Gerelateerd