Dinsdag Mantelzorgcafé

24-04-2019 Gezond Advertentie


SCHIEDAM - Bent u mantelzorger? Zorgt u voor een partner, kind, ouder, vriend of goede buur? Dan bent u op dinsdag 30 april van tien tot twaalf van harte welkom in het Mantelzorgcafé Schiedam, een activiteit van Minters Mantelzorg.

Het Mantelzorgcafé is iedere laatste dinsdag in de maand in 2019 een plek waar mantelzorgers uit Schiedam elkaar kunnen ontmoeten.

Sinds kort is het team van Minters Mantelzorg versterkt met Tenzile Dağdaş. Al tijdens haar opleiding werd ze geraakt door mantelzorg en alles wat daarmee samenhangt. Na haar studie werkte ze bij verschillende organisaties, waarbij ze vaak met mantelzorgers in aanraking kwam. Ze ging zich steeds meer verdiepen in mantelzorgers en dan vooral in de wijze waarop je ze kunt helpen met het vinden van de balans in het leven. Het is erg belangrijk om als mantelzorger snel uitgebreide informatie te krijgen. “Ik zie het als mijn missie om goed te luisteren naar de mantelzorger!”, aldus Tenzile Dağdaş.

Dinsdag 30 april krijgt u de gelegenheid om uitgebreid kennis te maken met de nieuwe mantelzorgconsulente. Vooraf aanmelden is niet nodig, mantelzorgers kunnen zo binnenlopen bij het Mantelzorgcafé, Land van Ris 6 (De Wilgenburg) in Schiedam. De koffie staat klaar.

Meer informatie:

Meer informatie bij Tenzile Dağdaş, mantelzorgconsulente van Minters Mantelzorg, T: 06-41659100, of kijk op I: www.mintersmantelzorg.nl.Gerelateerd