Categorieën

Service

Stormloop op Ouderenfestival

Stormloop op Ouderenfestival
Uit

Stormloop op Ouderenfestival

  • Redactie
  • 31-03-2017
  • Uit
Stormloop op Ouderenfestival

Het Rotterdams Opera & Operette Gezelschap uit Schiedam bewees in een vorige editie hoeveel waardering de Schiedamse 65-plussers kunnen hebben voor wondermooie samenzang

SCHIEDAM – Het jaarlijkse Ouderenfestival in Theater aan de Schie is pas over ruim drie weken, maar nu al kunnen belangstellenden kaarten reserveren. De ervaring leert dat dat een digitale stormloop losmaakt. De combinatie van muzikale optredens, bitterballen en gezelligheid blijkt een succesformule te zijn. 
Het wordt alweer de veertiende editie van het Ouderenfestival, dat ooit bedacht is door Jan-Willem de Boer van Look TV, maar dat tegenwoordig wordt georganiseerd door Stichting Evenementen-Promotie Schiedam (SEPS).

SEPS-voorzitter Kees Janse is tevens eigenaar van Zaal Beatrix aan de Lange Kerkstraat 70, waar de gratis kaarten voor het Ouderenfestival ook nu weer in de week tevoren kunnen worden opgehaald, namelijk op donderdag 20 april tussen tien en vier uur. 
De datum van het spektakel zelf is maandag 24 april. Dan vindt de middagshow in het Schiedamse theater plaats vanaf  half een. Het festival vangt wel op een later tijdstip aan, maar eigenlijk is het leuker om tevoren ook de mini-beurs bij te wonen van de partners van SEPS, te weten Ger Vos Feeling Good Tour, de drie belangrijkste fondsen in Schiedam, Nolet Distillery, Centrummanagement Schiedam, Louis Swing Orchestra, Careyn en Monuta.  

Het Ouderenfestival is bedoeld voor 65-plussers. Reserveren is noodzakelijk. Dat kan op twee manieren, via 010-7142511 of via [email protected]

 

Fonds Schiedam Vlaardingen e.o.

Schiedamseweg 53, Vlaardingen

Meer over Fonds Schiedam Vlaardingen e.o. →