Zamivo-voetballer Van der Toorn verongelukt

17-07-2015 112 Redactie

SCHIEDAM/ITALIE - Woensdag is Remco van der Toorn, lid van Excelsior’20, in Italië bij een verkeersongeluk om het leven gekomen. Hij werd 37 jaar. Hij kwam frontaal in botsing met een tegenligger die bezig was in te halen. Ook de 19-jarige bestuurder van dit voertuig kwam om het leven.

Op de website van Excelsior’20 heeft het bestuur van de club zojuist een reactie op het overlijden van Remco van der Toorn geplaatst: “Het hoofdbestuur van Excelsior'20 heeft geschokt kennisgenomen van het plotsklaps overlijden van Remco van der Toorn. Bij een auto-ongeluk tijdens zijn vakantie is hij frontaal in botsing gekomen met een tegenligger die op de verkeerde weghelft terechtkwam. Zijn vrouw Annemieke, en dochters Dominique en Lauren hebben het ongeluk wel overleefd. Remco is in 1995 lid geworden van onze club en heeft daar gespeeld als junior, senior (8 jaar 4e elftal ) en het afgelopen seizoen voor het eerst als Zamivo-voetballer. Remco stond midden in de vereniging, was bij vele (voetbal-)activiteiten van de partij en had daar veel vrienden. Excelsior'20 is dan ook zwaar getroffen en geschokt. Wij wensen zijn gezin en naaste familieleden veel kracht toe.”

Van der Toorn was oorspronkelijk afkomstig uit Vlaardingen, woonde in Berkel en Rodenrijs en werkte bij de Koninklijke Marechaussee. Hij was met zijn vrouw en twee dochters (vier en twee jaar) op kampeervakantie in Toscane. Het fatale ongeluk gebeurde tijdens een dagtochtje, in de buurt van het kustplaatsje Piombino.Gerelateerd