Twee supermarkten overvallen

31-12-2018 112 Redactie

Laatste nieuws: Een medewerker van Coop aan de 's-Gravelandseweg meldt dat de overvaller dezelfde is als die van afgelopen week.

Laatste nieuws: De 35-jarige man die vanmorgen werd gearresteerd voor de overval op de 's-Gravelandseweg, wordt ook verdacht van de overval op de Coop aan de Mesdaglaan. 

Hij werd aangehouden door agenten die in de buurt surveilleerden; zij wisten al van de eerste overval. Een metro werd tijdens het onderzoek stilgezet. De buit van de man zonder vaste woon- of verblijfpaats, was geld en sigaretten.

Laatste nieuws: In beide gevallen gaat het om een Coopsupermarkt. Om kwart over acht sloeg de winkel in Schiedam-West alarm, een half uur later die in het centrum. Afgelopen donderdag was het ook al raak bij de Coop op de 's-Gravelandseweg.

SCHIEDAM - Op de Mesdaglaan en de 's-Gravelandseweg zijn vanmorgen kort na elkaar twee supermarkten overvallen, zo meldt RTV Rijnmond. De dader dreigde in beide gevallen met een mes. Er is niemand gewond geraakt.

De politie heeft na de overval op de 's-Gravelandseweg een verdachte aangehouden. Het is niet bekend of deze man eerder had toegeslagen op de Mesdaglaan.Gerelateerd