Treinverkeer gestremd op zoek naar overvallers

06-08-2016 112 Redactie

ROTTERDAM - Het spoorverkeer tussen Schiedam en Rotterdam is vanavond korte tijd gestremd geweest vanwege een zoektocht naar drie overvallers.

Even na half negen ontving de politie een melding van een overval op een supermarkt op de Beukelsdijk in Rotterdam. Drie gemaskerde, gewapende mannen eisten geld en gingen er met een onbekend geldbedrag vandoor in de richting van het spoor. Omwille van de zoektocht op en rond het spoor was het treinverkeer korte tijd gestremd.

Bij de grote zoektocht die de politie direct opzette, met onder meer een helikopter en speurhonden, werden al snel twee verdachten aangetroffen bij de spoortunnel. Het gaat om Rotterdammers van vijftien en zeventien jaar.  Naar de derde verdachte wordt nog gezocht. Het gaat om een man die tijdens de overval een masker droeg, donkere broek en sportschoenen en een grijs trainingsjack met capuchon.

Mensen die ten tijde van de overval in de buurt waren en iets is opgevallen, of die meer of andere informatie hebben die kan bijdragen aan het onderzoek, worden gevraagd contact op te nemen met de politie via T: 0900-8844 of anoniem via T: 0800-7000.Gerelateerd