Shantyzangers betrokken bij aanrijding

20-09-2018 112 Redactie/Flashphoto

Foto's: FlashphotoNL


ROTTERDAM - Op de Matlingeweg in de Spaanse Polder zijn vanmiddag twee auto's met elkaar in botsing gekomen. Één inzittende werd nagekeken door ambulancepersoneel.

Beide voertuigen raakten elkaar nabij de toerit van de A20. Door de botsing is één auto tegen een lantaarnpaal aangereden. De materiële schade aan de auto's is aanzienlijk. Beide voertuigen zijn door een takelbedrijf weggetakeld.

Een van de betrokken auto's was van het shantykoor 'De Vlaerdingse Maatjes'. Zij kwamen net terug van een optreden bij de Aida Perla in Rotterdam. Daar zat het ook al niet mee: op het cruiseschip waren meerdere mensen ziek geworden, het schip werd in quarantaine geplaatst. Ook de leden van het shantykoor mochten in eerste instantie niet vertrekken.

Toen de heren eindelijk vanaf de Wilhelminakade huiswaarts mochten, ging het ter hoogte van 'de boot' van Smith Zeevis wederom mis. Op 29 en 30 september is het voltallige koor te beluisteren tijdens de Brandersfeeste; er hoefde na de aanrijding namelijk niemand mee naar het ziekenhuis. Dat engeltje hadden de zangers dan weer wel bij zich.

Bekijk de foto's
Gerelateerd