Poolse man zwaargewond na steekincident

11-09-2016 112 Redactie

Laatste nieuws: De politie corrigeert het eerdere bericht. Het gaat niet om een café aan het Broersveld maar aan de Broersvest/Koemarkt.

SCHIEDAM - Bij een incident in een café aan het Broersveld raakte vanmorgen rond vier uur een man zwaargewond. Na onenigheid stak een medebezoeker hem in zijn nek. De politie zoekt naar de verdachte.

Rond vieren belden medewerkers van de horecagelegenheid de politie dat zij een bezoeker hadden opgevangen met een flinke verwonding in zijn nek. Omstanders verklaarden dat de dader en het 39-jarige Poolse slachtoffer woorden hadden, waarna de verdachte toestak. Hevig bloedend was het slachtoffer door het personeel opgevangen. De dader, een negroïde man met een wit overhemd en lichte spijkerbroek, ontvluchtte de zaak.

Agenten verleenden eerste hulp aan het slachtoffer tot de ambulance kwam, terwijl collega’s direct de omgeving uitkamden. De verdachte werd echter niet aangetroffen.

De politie zoekt getuigen of mensen die meer kunnen vertellen over het incident, met name over de verdachte. Dat kan via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.Gerelateerd