Politie onderzoekt schietincident

24-06-2016 112 Redactie

SCHIEDAM - De politie onderzoekt een schietincident bij  winkelcentrum Hof van Spaland. Daar hoorden omwonenden afgelopen nacht meerdere schoten. Agenten troffen hulzen aan, maar geen gewonden.

Omwonenden van het Hof van Spaland belden 112 nadat ze schoten hoorden. De politie trof daarop aan de achterzijde van het winkelcentrum een voertuig aan met een open motorkap en open ramen. De eigenaar van het voertuig was nergens te bekennen. Korte tijd later kwam hij toch terug naar zijn auto en verklaarde aan de agenten dat hij was beschoten. Dat gebeurde toen hij aan zijn auto aan het sleutelen was vanwege pech. Niemand raakte bij het incident gewond.

Over de toedracht is op dit moment nog niets bekend. Daarvoor is de recherche een onderzoek gestart. Agenten spraken vanochtend al met omwonenden tijdens het buurtonderzoek. Ook zijn camerabeelden veilig gesteld en hebben de specialisten van de Forensische Opsporing de aangetroffen hulzen meegenomen voor sporenonderzoek.

De politie vraagt wie mogelijk informatie heeft over het incident (dat tegen half drie vannacht plaatsvond) contact op te nemen via 0900-8844. Anoniem kan ook met MMA 0800-7000.Gerelateerd