Politie onderzoekt omstandigheden dood van vrouw

31-01-2020 112 Redactie

Foto's: FlashphotoNL

Laatste nieuws: De politie is er nog niet zeker van dat er een misdrijf in het spel is, maar beschikt wel over aanwijzingen dat hiervan sprake kan zijn, aldus een woordvoerster.

Laatste nieuws: De politie stelt: "Mogelijk is er een ruzie, een burenruzie of onenigheid geweest tussen de twee of wellicht met meerdere mensen erbij."

Laatste nieuws: De vrouw is niet aangetroffen op het Faassenplein, maar op de Willem Passtoorsstraat. Dit melden de fotografen van Flashphoto. Daar is zij zonder succes gereanimeerd door de hulpdiensten en overleed ze ter plekke.

Rechercheurs starten op de Willem Passtoorsstraat een onderzoek. Er is een verdachte aangehouden: een man uit Schiedam van 23 jaar oud. De man en vrouw wonen samen op het Faassenplein. In de woning is gisteravond onderzoek gedaan.


SCHIEDAM -  De politie onderzoekt de dood van een vrouw.

Tegen zeven uur gisteravond kreeg de politie een melding van een reanimatie. Die mocht niet baten, de vrouw overleed. Volgens de politie onder verdachte omstandigheden.

Rond de toedracht is nog zeer veel onzeker: "Het incident waarbij een dode vrouw werd aangetroffen is gepleegd op donderdag 30 januari tussen zes en zeven uur 's avonds in de omgeving van het Faassenplein", aldus de politie. Daarbij wordt gesteld dat de vrouw in een witte Kia Picanto reed.

De politie vraagt mensen die meer informatie hebben over de (omstandigheden rond de) dood van de vrouw, contact te nemen via T: 0800-7000.Gerelateerd