Winkelstraat Nolenslaan


Hier is de Nolenslaan

Het is eindelijk zover. Winkelstraat Mgr. Nolenslaan is feestelijk verlicht. Omdat goed te kunnen zien, mag u er even heen gaan. Een schitterende verlichting die de laan allure geeft. Dat gecombineerd met de prachtige vlaggen maakt deze winkelstraat helemaal gezellig.

Gezellig is het toch al op de Nolenslaan. Wij kennen al jaren geen leegstand, het is er altijd druk, ook op alle zondagen en u treft er voortreffelijke winkels aan. Eigenlijk kunt u al uw dagelijkse boodschappen hier halen, maar ook voor grotere elektrische apparaten zoals ijskasten, tv’s en wasmachines kunt u hier prima terecht, met persoonlijke service die u niet meer gewend bent.

Van opticien tot winkel met huishoudelijke artikelen en van drogisterij tot slijterij. Voeg daarbij verschillende supermarkten en de Action en Zeeman en u heeft het beeld compleet.

Wilt u naast het winkelen wat eten of gewoon iets drinken, dan is er de Kwalitaria Nolenslaan en lunchroom Lisa’s Kitchen.

Zelfs de viswinkel heeft stoelen en tafels staan voor wie trek heeft.

Waaraan is het succes van de Nolenslaan te danken? Een belangrijk element is in ieder geval: een prima bestuur dat een afspiegeling is van het winkelbestand en heel goed beseft dat het gezamenlijke belangen heeft. De bestuurders komen ook voor elkaar op, als het nodig is. Daarnaast heeft de straat een prima mix van kleine zelfstandige winkeliers en grotere landelijke ketens.

De Nolenslaan heeft het voordeel dat zij een volkrijke wijk doorsnijdt. En daarmee het middelpunt van ontmoeting is.

Tegelijkertijd wordt het winkelcentrum omgeven door een zeer multiculturele bevolking, die de smaken van thuis niet vergeten is. Je vindt er dan ook naast Nederlandse supermarkten, een Turkse, een Poolse en een Caribische supermarkt.

Van de twee bakkers oefent er een zijn vak uit volgens de oud-Nederlandse, de andere volgens de Turkse traditie.

Daardoor is de Nolenslaan nu een plek die mensen trekt uit heel Schiedam, vooral zij die van lekker koken houden. Hier zijn immers alle ingrediënten uit de wereldkeuken te vinden.

Wij hebben speciaal voor de Nolenslaan een tune laten maken die dit nog eens aangeeft: “Hier is de Nolenslaan en die heeft het allemaal”.

Ook in deze mooie feestelijke decembermaand staan de volgende winkeliers voor u klaar om u te ontvangen en van dienst te zijn.

Bakkerij Hicret, Kapsalon Hiwa, Opticien Paul Berg, Visspecialist Schiedam, Kwalitaria Nolenslaan, Zeeman, Plus van der Meer, Firat huishoudelijke artikelen, Slijter Beurs van Schiedam, Drogisterij Bergsen, Target Mart, Primera Nolenslaan, Lisa’s Kitchen, SAN supermarkt, Kwaliteitsbakker Herweijer, Radio West, Corona bloemen en planten, Tasty Food, Warszawa Supermarkt.

Gerelateerde berichten


Contactgegevens

Winkeliersvereniging Nolenslaan - Mgr. Nolenslaan 516-520

3119 EN Schiedam

010 - 473 9412

Locatie