Fundament Advies


Het team van Fundament Advies laat al jaren zien wat de kracht is van onafhankelijk financieel advies in Vlaardingen. Het kopen van je droomhuis, inzicht in je pensioen, je bezittingen goed verzekeren. De adviseurs van Fundament Advies onderscheiden zich door in heldere en begrijpelijke taal duidelijk te maken wat de mogelijkheden zijn.

Het kopen van een huis, de opbouw van je pensioen, het zijn de belangrijkste financiële beslissingen van je leven. Bij een verkeerd advies kunnen de gevolgen dan ook enorm zijn. Professionele en onafhankelijke begeleiding is noodzaak en geeft de financiële rust die noodzakelijk is voor een onbezorgd leven.

Als initiator en organisator van de Woonbeurs Schiedam, samenwerkend partner van Woonplus en de gemeente Schiedam, voelen wij ons enorm lokaal betrokken. Het team van Fundament is altijd op zoek naar samenwerkingen en staat met beide benen in de Schiedamse samenleving.

Kortom, de unieke werkwijze van Fundament Advies zorgt ervoor dat je vol zelfvertrouwen de toekomst tegemoet kunt gaan zonder verrassingen. Maak een afspraak en beleef het verschil.Contactgegevens

Gerrit Verboonstraat 17

3111 AA Schiedam

info@fundament-advies.nl

010 - 427 77 89

www.fundament-advies.nl

Openingstijden

Maandag

Dinsdag

Woensdag

Donderdag

Vrijdag

Zaterdag

Zondag

13.00 - 17.30

9:00 - 17:30

9:00 - 17:30

9:00 - 17:30

9:00 - 17:30

gesloten

geslotenLocatie