Agenda

Maandag 26 juli

26-07-2021 Agenda


SCHIEDAM - De agenda biedt alle Schiedamse verenigingen en non-profit organisaties een podium om hun activiteiten onder de aandacht te brengen. Berichten hiervoor kun je mailen naar E: redactie@Schiedam24.nl. Op maandag 26 juli onder meer:

FC De Zomer

Ontmoet elkaar op de pleintjes in de wijken Nieuwland, Oost en Groenoord. Elke week op maandag, dinsdag en donderdag zijn de jongerenwerkers van DOCK, samen met Lekker Bezig Schiedam aanwezig voor een partijtje voetbal, slagbal en/ of hockey. Kijk wanneer we waar zijn via Wijkconnect bij FC De Zomer op het Wibautplein, Stoompje Court en Jozef Orelioplein. Contact: Daniël Spencer – dspencer@dock.nl – 06-59946563 – of via instagram @dock_daan of @dock_schiedam.

Argos Zorggroep: Jeu de boules

Argos ErOpUit heeft haar sportieve aanbod dit jaar uitgebreid met een nieuwe activiteit speciaal voor de actieve senioren: Jeu de boules. Locatie: Nexus aan de Parkweg, van 13.30 tot 15.30 uur. Op het complex van korfbalvereniging Nexus in Schiedam zal vanaf heden wekelijks op maandag een Jeu de boules middag worden georganiseerd voor leden van de Argos Servicepas maar óók voor ouderen die nog geen lid zijn. Bij Nexus zijn acht banen beschikbaar en ook alle benodigde materialen. De Jeu de boules middag wordt begeleid door een vrijwilligster van Argos Services die zelf in wedstrijdverband deze sport heeft beoefend. Deelname is geschikt voor zowel beginners als gevorderden. Voor deelname aan deze middagen of voor meer informatie kunt u contact opnemen met Argos Services via 010-427 8390 of mailen naar argoseropuit@argoszorggroep.nl. 

Nederlands op Maat

Gedurende de week wordet op een aantal ochtenden en avonden Nederlandse les voor inburgeraars gegeven. Van 9.15 tot 11.00 uur op de maandag. Locatie: Jan van Avennesstraat 32.U kunt zich bij de Erker aanmelden. Vanaf september starten de cursussen.

Lekker Bezig

Vanaf een uur tennis, voetbal en 'Glow In The Dark Basketbal' op sportpark Willem-Alexander