Agenda

Dinsdag 24 november

24-11-2020 Agenda

SCHIEDAM - De agenda biedt alle Schiedamse verenigingen en non-profit organisaties een podium om hun activiteiten onder de aandacht te brengen. Berichten hiervoor kun je mailen naar redactie@Schiedam24.nl. Op dinsdag 24 november onder meer:

Dans in Ontwikkeling

Dans in Ontwikkeling, een project van Magnezy Dance Productions, biedt nieuwe, jonge dansmakers relatief korte werkperiodes onder intensieve begeleiding aan die uitmonden in presentaties. Tijdens deze negende editie twee dansvoorstellingen: Postscriptum 223 - over kwetsbaarheid en zelfwaardering - van choreograaf Robin Nimanong en dansers Elvedin Šiljdedić, Liel Fibak en Robin Nimanong. En About dance, fireflies and the end of the world as we know it - met dans-en ‘spoken word’, over de rol van kunst, van choreograaf Sandra Kramerova, met woorden van Jordi Ribot Thunnissen en dans van Anastasia Kostner en Sandra Kramerova.
Voorstellingen om zeven uur en negen uur in Theater aan de Schie.

Wenneker Cinema

Film & filsofie: de vertoning van La Grande Bellezza wordt voorafgegaan met een inleiding 'vanuit een filosofische invalshoek.

Streetrulez

14.00 - 16.00 uur: Stationstraat
15.00 - 17.00 uur: Woudhoek
15.00 - 17.00 uur: Wibautplein

Bibliotheek Schiedam

De Schiedamse historicus Han van der Horst vezorgt een presentatie via Zoom. Het onderwerp is 'Aan tafel tijdens de bezetting'. Reserveer kan via I: https://debibliotheekschiedam.nl/actueel/agenda/2020/aantafel.html.

Online/Offline Ateliers Schiedam

Gedurende een maand kunnen Schiedammers genieten van kunst, kennis maken met de kunstenaars en kunst kopen; online en in de 'echte wereld'.
Kunst Werkt en Mooi Werk organiseerden een virtuele route langs de kunstenaars van Schiedam. Fotograaf Herman Moor zette hen op de foto in het eigen atelier. Offline is er een raamkunstroute gemaakt, waar de kunstwerken bij de kunstenaars thuis te zien zien zijn.

Zie I: https://stichtingmooiwerk.nl/evenementen/open-ateliers-schiedam-2020/