Agenda

Maandag 28 oktober

28-10-2019 Agenda

SCHIEDAM - De agenda biedt alle Schiedamse verenigingen en non-profit organisaties een podium om hun activiteiten onder de aandacht te brengen. Berichten hiervoor kun je mailen naar redactie@Schiedam24.nl. Op maandag 28 oktober onder meer:
´

Benefietconcert

Lyceum Schravenlant realiseert deze week sociale en maatschappelijke acties. Alle leerlingen bedenken zaken die voor Schiedam en de Schiedammers betekenisvol zijn en voeren die ook uit. Positieve impact als geschenk aan de Schiedamse gemeenschap ter gelegenheid van het honderdvijftigjarig bestaan van de school.
Vanavond is er een benefietconcert van huidige en voormalige leerlingen en docenten, met name van hen met podiumkwaliteiten. Dat gebeurt in Theater aan de Schie. De opbrengst uit de kaartverkoop gaat naar het Voedselbanktuinieren. Tickets: 3,95 euro.

Klaverjassen

In OC Van Beethovenplein wordt tussen een en vijf geklaverjast.

Mindfulness

Mindfulness in de traditie van Thich Nhat Hanh, onder leiding van Erika van Driessen. Vanaf kwart over zeven bij De Buurtvrouw. Kosten: vier euro.

Frankeland

Creatieve visiteclub - denk aan schilderen, tekenen, boetseren en werken met mozaïek - in Frankeland. Van half twee tot half vijf.

Coffee & Wine

In de maand oktober is in de Korenbeurs de tentoonstelling Coffee & Wine van de Rotterdamse kunstenaar Abttoy te zien. Van tien tot vijf.

Sportinstuif

Van half zeven tot acht: sportinstuif in de sportzaal op het Bachplein.

De Boei

Inloophuis De Boei in het nieuwe onderkomen: Zaal Beatrix. Het ontmoetingscentrum voor mensen met kanker en/of hun naasten is vandaag van tien tot vier geopend. Er wordt een lunch geserveerd.

Biljarten

In de 5 Molens, van negen tot vier. Kosten: vijftig cent voor twintig minuten.

Schildersclub

In de 5 Molens, van half elf tot half een.

Naailes

Van half twee tot drie is er Naailes in het wijkcentrum Dreesplein, Twee euro per keer.

Linedance

Linedanceles in OC Van Beethovenplein, van half acht tot tien.