Agenda

Maandag 22 juli

22-07-2019 Agenda

SCHIEDAM - De agenda biedt alle Schiedamse verenigingen en non-profit organisaties een podium om hun activiteiten onder de aandacht te brengen. Berichten hiervoor kun je mailen naar redactie@Schiedam24.nl. Op maandag 22 juli onder meer:

Bouwdorp

Timmer, zaag en bouw mee in het bouwdorp, dat deze week wederom te vinden is op het sportpark Willem-Alexander. Ieder van acht tot dertien jaar is daar welkom. Toegang kost een euro per dag. Iedere week is er een thema voor het bouwen, en deze week is dat 'Op de luchthaven'.
Het bouwdorp is de komende zes weken open, van maandag tot en met donderdag van tien tot drie. Op vrijdag - vanaf twaalf uur - wordt de bouwweek steeds feestelijk afgesloten, mag ieder komen kijken, worden er  pannekoeken geserveerd en is er een prijs voor het mooiste bouwwerk.

Mindfulness

Mindfulness in de traditie van Thich Nhat Hanh, onder leiding van Erika van Driessen. Vanaf kwart over zeven bij De Buurtvrouw. Kosten: vier euro.

Frankeland

Creatieve visiteclub - denk aan schilderen, tekenen, boetseren en werken met mozaïek - in Frankeland. Van half twee tot half vijf.

Schilderen

In de bieb in de Korenbeurs wordt vandaag geschilderd. Vanaf twee uur verzorgt Kim van den Enden een workschop, schilderen, voor ieder vanaf zes jaar. Ze begint met het uitleggen van de 'basis' achtergrond of landschap in een schilderij. Daarna vertelt ze hoe een verhaal in een schilderij te maken. De workshop is gratis.

De Boei

Inloophuis De Boei in het nieuwe onderkomen: Zaal Beatrix. Het ontmoetingscentrum voor mensen met kanker en/of hun naasten is vandaag van tien tot vier geopend. Er wordt een lunch geserveerd.

Biljarten

In de 5 Molens, van negen tot vier. Kosten: vijftig cent voor twintig minuten.

Schildersclub

In de 5 Molens, van half elf tot half een.

Naailes

Van half twee tot drie is er Naailes in het wijkcentrum Dreesplein, Twee euro per keer.