Agenda

Maandag 25 maart

25-03-2019 Agenda

SCHIEDAM - De agenda biedt alle Schiedamse verenigingen en non-profit organisaties een podium om hun activiteiten onder de aandacht te brengen. Berichten hiervoor kun je mailen naar redactie@Schiedam24.nl. Op maandag 25 maart onder meer:

Cursus Stil Zitten

Wat laat zich zien als je stil gaat zitten? Als je stopt met de interne dialogen? Als je innerlijk schouwt? Kijkt naar de fysieke sensaties in het zitten? De gedachten en gevoelens die verschijnen in de stilte? De verwachtingen, meningen, ideeën en overtuigingen? En hoe is in die stilte de adem en de adembeweging? Ervaar je de stilte, de ruimte? Wat gebeurt er als je hier dagelijks een moment voor inruimt?
In de Ketelfactory begint vanavond een vierdelige cursus Stil Zitten. Andere avonden zijn de komende drie maandagen, steeds van half acht tot negen. De cursus wordt begeleid door Romanie Noordegraaf, yoga- en meditatiedocent, oprichter van Yogastudio Yoia en directeur van Samsara Yoga Docentenopleiding.
Aanmelden is verplicht en via E: info@deketelfactory.nl. De kosten: € 45,- voor vier lessen.

De Boei

Inloophuis De Boei in het nieuwe onderkomen: Zaal Beatrix. Het ontmoetingscentrum voor mensen met kanker en/of hun naasten is vandaag van tien tot vier geopend. Er wordt een lunch geserveerd.

Biljarten

In de 5 Molens, van negen tot vier. Kosten: vijftig cent voor twintig minuten.

Frankeland

Creatieve visiteclub - denk aan schilderen, tekenen, boetseren en werken met mozaïek - in Frankeland. Van half twee tot half vijf.

Schildersclub

In de 5 Molens, van half elf tot half een.