Agenda

Maandag 15 oktober

15-10-2018 Agenda

SCHIEDAM - De agenda biedt alle Schiedamse verenigingen en non-profit organisaties een podium om hun activiteiten onder de aandacht te brengen. Berichten hiervoor kun je mailen naar redactie@Schiedam24.nl. Op maandag 15 oktober onder meer:

Bewegen voor 50+-vrouwen

Een uur gezellig sorten op een niveau dat ieder past. Met een klein groepje in een uur alle spiergroepen af, met eenvoudige oefeningen en simpele materialen. Om te werken aan stevige spieren en een goede conditie.
Vandaag van negen tot tien en van tien tot elf. In wijkcentrum Dreesplein.

Ploggen

Wat is dat nou weer, ploggen? Nou, 'gewoon', hardlopen en gelijktijdig opruimen. Van wat je op straat tegenkomt. Afval the Challenge organiseeert dit. Verzamelen om kwart voor zeven bij wijkcentrum Oost. Voor ieder niveau.

Computer helpdesk

Van een tot drie in de Kansenfabriek, bij docent Roland; ook voor wie een cv wil schrijven, of zich wil oriënteren op het internet.

Expositie

Jos Worms en de deelnemers van de schildercursus van de stichting BIJ 1 in Schiedam exposeren hun schilderijen vanaf vandaag in zorgcentrum De Elf Ranken in Barendrecht.
De stichting BIJ 1 organiseert creatieve workshops en cursussen op het gebied van mozaiek en schilderen. De aanwezige schilderijen zijn het resultaat van de door leerlingen van Jan Zoetemelk geproduceerde werken in zijn atelier in Schiedam.
Gratis bezichtiging is dagelijks mogelijk van tien tot zeven, melden bij receptie.

Bedrijven Alle bedrijven »Vacatures Alle vacatures »
Altijd Up-to-date