Agenda

Woensdag 17 augustus

17-08-2022 Agenda

SCHIEDAM - De agenda biedt alle Schiedamse verenigingen en non-profit organisaties een podium om hun activiteiten onder de aandacht te brengen. Berichten hiervoor kun je mailen naar E: redactie@Schiedam24.nl. Op woensdag 17 augustus onder meer:

Peuter Voorlezen

Vanaf half tien in Bibliotheek Korenbeurs. Voor kinderen van nul tot drie jaar.

KidsBouwdorp

Met een speciaal programma dat geheel in het teken staat van ‘reis rond de wereld’ kan je vanaf tien tot drie uur onder professionele begeleiding aan de slag. Locatie: Excelsior ’20, Sportpark Thurlede – Parkweg 415.

Zomeravondvoetbal

Bij PPSC in het Beatrixpark, aan de Parkweg 419. Vanaf half zeven tot kwart voor acht, voor alle meiden van zes tot en met negentien jaar. Je hoeft geen lid te zijn om mee te doen.

Wenneker Cinema

Half twee: Encore
Acht uur: Grutto! De Reis van onze Nationale Vogel

Stedelijk Museum Schiedam

Tentoonstelling Zeevonkengesproei. Een solotentoonstelling van Zoro Feigl.

Expositie Levend Landschap. Over zes eeuwen Zuid-Hollandse Maasdelta, hoe kunstenaars als Jan van Goyen, Johan Barthold Jongkind, Jan Sluijters en Charley Toorop het landschap in de Zuid-Hollandse Maasdelta vanaf de late zestiende eeuw tot nu verbeeldden.

Jenevermuseum

Expositie De Molens, het gezicht van Schiedam.

Bibliotheek Schiedam

In de bibliotheek in de Korenbeurs is de tentoonstelling ‘De schatten van Tristan’ te zien, met een deel van de opgravingen van de twintig jarige amateurarcheoloog Tristan Tange. Adres: Lange Haven 145. De toegang is gratis.