Agenda

Zaterdag 9 juli

09-07-2022 Agenda

SCHIEDAM - De agenda biedt alle Schiedamse verenigingen en non-profit organisaties een podium om hun activiteiten onder de aandacht te brengen. Berichten hiervoor kun je mailen naar E: redactie@Schiedam24.nl. Op zaterdag 9 juli onder meer:

Open Dag Karatevereniging Pur Sang Shotokan

Vanaf 11.00 uur in Gymzaal Bachplein.

Theaterfestival De Opstokerij

Vanaf 12.00 uur in het Wennekerpand.

Show All Time Favorites 

Van Ballet- en Dansstudio Schiedam en Vlaardingen, in Theater aan de Schie. Om 13.00 en 18.30 uur.

Halte Schiedam

Tentoonstelling over asielzoekers die in Schiedam noodopvang kregen. Vanaf 15.00 uur in de Grote of St. Janskerk.

Wenneker Cinema

20.00 uur: Illusions Perdues

Franciscus Vlietland

De onderzoekposters van verpleegkundigen en verpleegkundig specialisten worden tentoongesteld. Het gaat om onderzoeken uit de dagelijkse praktijk, van het afgelopen jaar. Te zien op de vierde verdieping.

Tentoonstelling De Magie van Polaroid

Stichting KunstWerkt houdt in haar nieuwe expositieruimte Art Centre Schiedam een tentoonstelling met meesterwerken uit de geschiedenis van Polaroidfotografie. Met bijdragen van meer dan veertig fotografen en kunstenaars, waaronder Auke Bergsma, Erik Kessels, Vincent Mentzel, Hans Molenkamp, Pieter Vandermeer, Marcel van der Vlugt en vele anderen.

Stedelijk Museum Schiedam

Tentoonstelling Zeevonkengesproei. Een solotentoonstelling van Zoro Feigl.

Expositie Levend Landschap. Over zes eeuwen Zuid-Hollandse Maasdelta, hoe kunstenaars als Jan van Goyen, Johan Barthold Jongkind, Jan Sluijters en Charley Toorop het landschap in de Zuid-Hollandse Maasdelta vanaf de late zestiende eeuw tot nu verbeeldden.