Agenda

Donderdag 30 juni

30-06-2022 Agenda

SCHIEDAM - De agenda biedt alle Schiedamse verenigingen en non-profit organisaties een podium om hun activiteiten onder de aandacht te brengen. Berichten hiervoor kun je mailen naar E: redactie@Schiedam24.nl. Op donderdag 30 juni onder meer:

Ontmoetingshuis De Weerklank

Bewegen voor ouderen van 10.00 tot 12.00 uur en inloopmiddag van 14.00 tot 15.30 uur. In de middag vinden er ook taallessen plaats in de stilteruimte. Adres: Cornelia van Zantenplein 51.

Wenneker Cinema

20.00 uur: Everything Everywhere All At Once
20.30 uur: Ali & Ava

Gemeenteraad

Bespreken coalitieakkoord, benoeming nieuwe wethouders en afscheid wethouders. Om 20.00 uur uur in de Aleidazaal, Stadskantoor.

Tentoonstelling 'Nostalgie is achteruitdromen’

In de bibliotheek in de Korenbeurs is de tentoonstelling ‘Nostalgie is achteruitdromen’ te zien. Een bonte verzameling van wat de medewerkers van de bibliotheek zoal bewaren en verzamelen. De tentoonstelling is te zien tijdens de openingsuren van de bibliotheek in de Korenbeurs , Lange Haven 145. De toegang is gratis.

Tentoonstelling De Magie van Polaroid

Stichting KunstWerkt houdt in haar nieuwe expositieruimte Art Centre Schiedam een tentoonstelling met meesterwerken uit de geschiedenis van Polaroidfotografie. Met bijdragen van meer dan veertig fotografen en kunstenaars, waaronder Auke Bergsma, Erik Kessels, Vincent Mentzel, Hans Molenkamp, Pieter Vandermeer, Marcel van der Vlugt en vele anderen.

Tentoonstelling Zonvonkengesproei

Een solotentoonstelling van Zoro Feigl, te zien in het Stedelijk Museum Schiedam.