Agenda

Woensdag 29 juni

29-06-2022 Agenda

SCHIEDAM - De agenda biedt alle Schiedamse verenigingen en non-profit organisaties een podium om hun activiteiten onder de aandacht te brengen. Berichten hiervoor kun je mailen naar E: redactie@Schiedam24.nl. Op woensdag 29 juni onder meer:

Ontmoetingshuis De Weerklank

In de ochtend is Stichting Aanzet aanwezig voor moeders met jonge kinderen en in de middag en avond Stichting Meredia, met ontmoetingsmogelijkhvoor mensen uit Oekraïne. Adres: Cornelia van Zantenplein 51.

Ruilmiddag Buurtplaatjes

Voor wie zijn of haar Buurtplaatjes boek nog niet vol heeft: het Stedelijk Museum Schiedam houdt een ruilmiddag. Tussen 14.00 en 16.00 uur bij Dock op het Dreesplein (Schiedam-Nieuwland).

Wenneker Cinema

13.30 uur: Operation Mincemeat
20.00 uur: France

Gratis schaakles

Op Dr. Wibautplein, van 13.45 tot 14.30 uur. De lessen worden verzorgd door trainers van Jeugdschaakclub De Pionnetjes. Inschrijven is niet nodig.

Lezing

Kunstenaar/onderzoeker en ‘krimpdenker’ Arne Hendriks komt op 29 juni naar de bibliotheek in de Korenbeurs om te vertellen waarom hij een mens van vijftig centimeter wil creëren. Start: 20.00 uur.

Tentoonstelling Zonvonkengesproei

Een solotentoonstelling van Zoro Feigl, te zien in het Stedelijk Museum Schiedam.

Tentoonstelling 'Nostalgie is achteruitdromen’

In de bibliotheek in de Korenbeurs is de tentoonstelling ‘Nostalgie is achteruitdromen’ te zien. Een bonte verzameling van wat de medewerkers van de bibliotheek zoal bewaren en verzamelen. De tentoonstelling is te zien tijdens de openingsuren van de bibliotheek in de Korenbeurs , Lange Haven 145. De toegang is gratis.