Agenda

Dinsdag 28 juni

28-06-2022 Agenda

SCHIEDAM - De agenda biedt alle Schiedamse verenigingen en non-profit organisaties een podium om hun activiteiten onder de aandacht te brengen. Berichten hiervoor kun je mailen naar E: redactie@Schiedam24.nl. Op dinsdag 28 juni onder meer:

Ontmoetingsmorgen Stichting Inclusia

In Ontmoetingshuis De Weerklank aan het Cornelia van Zantenplein 51.

Samen wandelen

Samen met andere senioren een wandeling maken. De startlocatie is wijkcentrum De Brug. Daar verzamelen om 13.30 uur. Aanmelden is niet nodig. Voor vragen: Natalie Wassink (van Seniorenwelzijn) via T: 06 - 57314380.

Gratis schaakles

Op Dr. Wibautplein, van 13.45 tot 14.30 uur. De lessen worden verzorgd door trainers van Jeugdschaakclub De Pionnetjes. Inschrijven is niet nodig.

Wenneker Cinema

20.00 uur: Druk

Raadscommissie

Om 19.30 uur in de Aleidazaal, Stadskantoor.

Tentoonstelling 'Nostalgie is achteruitdromen’

In de bibliotheek in de Korenbeurs is de tentoonstelling ‘Nostalgie is achteruitdromen’ te zien. Een bonte verzameling van wat de medewerkers van de bibliotheek zoal bewaren en verzamelen. De tentoonstelling is te zien tijdens de openingsuren van de bibliotheek in de Korenbeurs , Lange Haven 145. De toegang is gratis.

Tentoonstelling Zonvonkengesproei

Een solotentoonstelling van Zoro Feigl, te zien in het Stedelijk Museum Schiedam.

Natuurlijk Waterweg-Noord

Vandaag wordt stilgestaan bij de verjaardag van Natuurlijk Waterweg-Noord, anno 28 juni 1937. Dit gebeurt in het eigen onderkomen, De Boshoek, vanaf acht uur vanavond. "De avond heeft tot doel om herinneringen op te halen, oude uitgaven en foto’s te bekijken en plannen te maken hoe wij dit jubileumjaar verder gaan invullen." Belangstellenden, leden en oud-leden worden uitgenodigd hierbij aanwezig te zijn. "Mochten zij oude uitgaven of foto’s bezitten, dan zijn zij uitgenodigd deze mee te nemen."