Agenda

Zaterdag 25 juni

25-06-2022 Agenda

SCHIEDAM - De agenda biedt alle Schiedamse verenigingen en non-profit organisaties een podium om hun activiteiten onder de aandacht te brengen. Berichten hiervoor kun je mailen naar E: redactie@Schiedam24.nl. Op zaterdag 25 juni onder meer:

Maand van het Straattheater - Teddy Klarinetti

Om 12.00 uur in Winkelcentrum Hof van Spaland.

Open Ateliers Schiedam

Om 13.00 uur in Art Centre Schiedam.

Zomerconcert

Door het harmonieorkest van muziekvereniging Sint Radboud, in de tuin van de Sint Jacobuskerk in Kethel. Vanaf 14.00 uur uur klinken er vele bekende muzikale melodieën op het plein tussen de kerk en de pastorie.

Orgelconcert Rien Donkersloot

Om 15.00 uur in de Grote of St. Janskerk.

Vinylmarkt

In het Land van Belofte.

Wenneker Cinema

20.00 uur: Operation Mincemeat
20.30 uur: France

Tentoonstelling 'Nostalgie is achteruitdromen’

In de bibliotheek in de Korenbeurs is de tentoonstelling ‘Nostalgie is achteruitdromen’ te zien. Een bonte verzameling van wat de medewerkers van de bibliotheek zoal bewaren en verzamelen. De tentoonstelling is te zien tijdens de openingsuren van de bibliotheek in de Korenbeurs , Lange Haven 145. De toegang is gratis.

Tentoonstelling De Magie van Polaroid

Stichting KunstWerkt houdt in haar nieuwe expositieruimte Art Centre Schiedam een tentoonstelling met meesterwerken uit de geschiedenis van Polaroidfotografie. Met bijdragen van meer dan veertig fotografen en kunstenaars, waaronder Auke Bergsma, Erik Kessels, Vincent Mentzel, Hans Molenkamp, Pieter Vandermeer, Marcel van der Vlugt en vele anderen.

Stedelijk Museum Schiedam

Familieworkshop.
Samen met een museumdocent ga je het museum in. Kunst bekijken, onderzoeken en bespreken. Daarna maak je in het atelier je eigen werk. Van 11.00 tot 12.30 uur. De workshop kost twee euro vijftig per persoon exclusief entreekosten. Aanmelden via E: tickets@stedelijkmuseumschiedam.nl.

Tentoonstelling Zonvonkengesproei.
Een solotentoonstelling van Zoro Feigl.

Tentoonstelling Van Oerbeest tot rokende croissant.
Met aanwinsten en oude bekenden.